Selecteer een pagina

Doneren

Vrienden van Integrale Gezondheidszorg

streven naar:

  • het bevorderen van betrouwbare, hoogwaardige integrale zorg voor iedereen die dat wil;
  • de erkenning van integrale zorg als onmisbaar element van een gezonde en vitale samenleving;
  • het beschikbaar maken van betrouwbare informatie over integrale zorg voor iedereen.

Voor minimaal € 10 per jaar wordt u Vriend en ontvangt u een digitaal tijdschrift met betrouwbare achtergrondinformatie over integrale gezondheidszorg (vier keer per jaar) en geregeld nieuwsflitsen.

De erkenning als ANBI (algemeen nut beogende instelling) betekent dat particulieren en bedrijven donaties fiscaal mogen aftrekken volgens de geldende fiscale regels. Bovendien betaalt het Platform-IG geen belasting over erfschenkingen.

Wilt u zich aanmelden om Vriend te worden? Meld u dan aan op Wijzer Naar Gezondheid. U kunt er ook voor kiezen om alleen de gratis nieuwsflitsen te ontvangen.

Op de hoogte blijven

Geregeld een nieuwsbrief ontvangen met het laatste nieuws op het gebied van integrale gezondheidszorg? Abonneer u op Wijzer naar Gezondheid.

Doneren zonder Vriend te worden

U kunt ook doneren zonder Vriend te worden. Maak dan een door u zelf te bepalen bedrag over op: 

  • rekening NL71 TRIO 0338 5828 86
  • tnv Platform Integrale Gezondheidszorg

Laat de belasting meebetalen aan uw donatie!

Bent u al Vriend? Als u ons de komende tijd wilt blijven steunen, dan kan dat een mooi voordeel opleveren: sluit u namelijk een contract af voor minimaal 5 jaar en minstens € 10 per jaar, dan is het jaarlijkse bedrag in zijn geheel aftrekbaar voor de inkomstenbelasting (bij een eenmalige donatie is er een drempel).
Dat scheelt dan toch 16-52% van de donatie, afhankelijk van uw leeftijd en inkomen.

Hieronder vindt u een link naar het bijbehorende formulier. Vul het in, stuur het aan onze penningmeester en wij doen de rest. Let op: het contract is altijd tussentijds opzegbaar.

Door uw steun over langere tijd maakt u mogelijk dat Wijzer naar Gezondheid groeit en dat u met ons samen sterker komt te staan in het behartigen van uw belangen. Dit doen we samen met de Patiënten Federatie Nederland en verscheidene organisaties van patiënten, artsen en therapeuten.

Hartelijk dank!